Hoppa till textinnehållet

Vi upphör med bankfack i Nyköping

Efterfrågan på bankfack har under lång tid minskat och därför upphör vi med denna tjänst. Ditt avtal om bankfack hos Sörmlands Sparbank sägs härmed upp. Avgiften för återstående del av året återbetalas. 

Vi har tagit till oss av kritiken mot de långa kötiderna som uppstått vissa dagar. Nu finns det möjlighet att i förväg boka en tid som passar för att tömma och avslut ditt bankfack.

Om du behöver hjälp med att boka tid, går det bra att ringa oss på 0771-350 350 val 5. 

Töm ditt bankfack

Senast den 11 juni 2021 behöver ditt bankfack tömmas och nycklarna återlämnas. Samtliga personer som står på bankfacksavtalet måste komma till banken vid samma tillfälle. Om man inte har möjlighet att delta eller om man skickar ett ombud krävs en fullmakt.

> Fullmakt bankfack - klicka här (pdf-fil)

Bankfack som inte töms

De bankfack som inte tömts kommer att öppnas och tömmas av banken. Kostnaden för att borra upp bankfacket betalas då av dig som kund. Detta gäller också om du saknar nyckel till ditt bankfack. 

Utökade öppettider fram till 11 juni

Du kan tömma ditt bankfack och återlämna nycklar följande tider: 

  • Torsdagar kl 14.00-18.30 
  • Fredag kl 13.00-15.30 - Stängt Valborgsmässoafton 
  • Lördagar kl 9.00-15.00 - Öppet 17 och 24 april samt 8 och 29 maj
  • Söndagar kl 9.00-15.00 - Öppet 18 och 25 april samt 9 och 30 maj 

 

Viss väntetid kan uppstå eftersom det finns en begränsning i hur många personer som får vistas i lokalen samtidigt. På grund av pandemin kommer vi i så fall att be er vänta utomhus.

Alternativ till bankfack

Robur brand- och stöldskyddsskåp

Ett säkerhetsskåp i hemmet kan vara ett alternativ till bankfack. Företaget Robur Safe har ett bra utbud och som kund i Sörmlands Sparbank får du rabatt på ett urval av deras säkerhetsskåp.