Hoppa till huvudinnehåll
Aktivt val
Svängom

Nu är goda råd nära. Låt oss räkna på ditt bolån.

Har du bolån hos annan bank och vill se om du kan få en bättre ränta? Hos oss får du alltid individuell ränta. Kontakta oss för att få ett erbjudande, utan att binda dig för något. Väljer du att flytta dina bolån till oss, så hjälper vi till med att flytta ditt nuvarande lån.

Låt oss räkna ditt bolån

Runt om på våra kontor i Sörmland ser vi fram emot att få träffa dig. Kontakta oss för att få ett erbjudande.  

Kundrådgivare i Nyköping och Oxelösund

Varför ska jag flytta min bolån?

Du kan sänka räntan

Genom att flytta dina bolån kan du eventuellt få en lägre ränta. Vi erbjuder alltid individuell bolåneränta. 

Möjlighet till att samla din ekonomi ett ställe

Du får en bra överblick över hela din ekonomi. Via appen och internetbanken har du kolla på dina lån och ditt sparande, samtidigt som du kan betala räkningar smidigt och enkelt. 

Rådgivning anpassad efter din livssituation

Vi sätter din livssituation och ekonomi i fokus och ger personlig rådgivning hur du på bästa sätt skapar en trygghet för dig och din familj. 

Vår kunderbjudanden

Ska du köpa bostad?

Vill du också bli kund i Sörmlands Sparbank?

  • Bli kund på några minuter
  • Tillgång till konto, internetbank och personlig service på telefon
  • Kom igång med din vardagsekonomi

 

Mother and child using a laptop together in their living room

Tillsammans gör vi Sörmland ännu bättre

När du lånar sörmländskt stannar pengarna i Sörmland. Sörmlands Sparbank ägs nämligen av en stiftelse som ser till att överskottet kommer till nytta på de orter vi har våra kontor - Flen, Katrineholm, Nyköping, Oxelösund och Vingåker. På så sätt bidrar vi tillsammans att utveckla Sörmland till att vara attraktivt att besöka, leva och verka i.

Räkneexempel bolån

  • Ett lånebelopp på 1 000 000 kronor, till 5,94 % ränta (3 mån bunden, listränta senast ändrad 23-09-22), med rak amortering återbetalningstid 50 år, effektiv ränta: 6,10 % (ej Nyckelkund 6,11 %).

  • Första månadsbetalningen inklusive amortering är 6 617 kronor, sista månadsbetalningen inklusive amortering är 1 675 kronor, totalt belopp att betala om räntan är oförändrad under lånets löptid är 2 487 475 kronor. Antalet avbetalningar är 600 stycken.

Exemplet bygger på månatliga aviseringar, utan uppläggningsavgift eller aviseringskostnad, förutsatt att du är Nyckelkund och aviseras digitalt. För ej Nyckelkund tillkommer uppläggningsavgift på 650 kronor. Vid postala avier tillkommer en kostnad på 45 kronor i aviavgift. Valutakursförändringar kan komma att påverka beloppen som du ska betala om du till exempel har inkomst i annan valuta än lånet. Lånet förutsätter att säkerhet lämnas i form av pant i bostad.