Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Nu är goda råd nära. Låt oss räkna på ditt bolån.

Har du bolån hos annan bank och vill se om du kan få en bättre ränta? Hos oss får du alltid individuell ränta. Kontakta oss för att få ett erbjudande, utan att binda dig för något. Väljer du att flytta dina bolån till oss, så hjälper vi till med att flytta ditt nuvarande lån.

Låt oss räkna på ditt bolån

Runt om på våra kontor i Sörmland ser vi fram emot att få träffa dig. Kontakta oss för att få ett erbjudande.  

Ring oss 0771-350 350

Skicka in intresseanmälan

Skicka meddelande i internetbanken (för dig som är kund)

Varför ska jag flytta min bolån?

Våra kunderbjudanden

Private Banking

För dig med ett större kapital erbjuder vi finansiell rådgivning och förmögenhetsförvaltning. Tillsammans tar vi fram en långsiktig hållbar plan för att utveckla din och din familjs förmögenhet. 

Premium

Din ekonomi behöver omsorg för att må bra och växa. I Premium har du en personlig rådgivare med målet att förverkliga dina drömmar och mål.

Ska du köpa bostad?

Miniräknare, hand som håller i mynt

1. Räkna på ditt bolån

Börja med att räkna ut hur mycket du kan låna och vad det kommer att kosta dig.

Dokument med en grön bock, ett hus

2. Skaffa lånelöfte

När du vet hur mycket du vill låna kan du ansöka om lånelöfte. Du får besked direkt.

Mobil, signerat kontrakt

3. Du har hittat en bostad - ansök om bolån

När du hittat en bostad och vunnit budgivningen ansöker du om bolån innan du skriver på kontraktet.

Välkommen

Vill du bli kund eller veta mer? Välkommen att ringa oss eller besök något av våra kontor.

Tillsammans gör vi Sörmland ännu bättre!

När du är kund i Sörmlands Sparbank är du med och bygger Sörmland där människor och företag växer. Som lokal sparbank delar vi med oss av vår vinst. Vi tror på lokalsamhället och på dig som bor, lever och verkra i Sörmland – dina drömmar är vårt mål!

Räkneexempel bolån

  • Ett lånebelopp på 1 000 000 kronor, till 5,69 % ränta (3 mån bunden, listränta senast ändrad 2024-05-10), med rak amortering återbetalningstid 50 år, effektiv ränta: 5,84 % (ej Nyckelkund 5,85 %).

  • Första månadsbetalningen inklusive amortering är 6 408 kronor, sista månadsbetalningen inklusive amortering är 1 675 kronor, totalt belopp att betala om räntan är oförändrad under lånets löptid är 2 424 871 kronor. Antalet avbetalningar är 600 stycken.

Exemplet bygger på månatliga aviseringar, utan uppläggningsavgift eller aviseringskostnad, förutsatt att du är Nyckelkund och aviseras digitalt. För ej Nyckelkund tillkommer uppläggningsavgift på 650 kronor. Vid postala avier tillkommer en kostnad på 45 kronor i aviavgift. Valutakursförändringar kan komma att påverka beloppen som du ska betala om du till exempel har inkomst i annan valuta än lånet. Lånet förutsätter att säkerhet lämnas i form av pant i bostad.