Hoppa till textinnehållet
Aktivt val
Oek

Förändring, utveckling och omtänksamhet

Vi har varit med och förändrat Sörmland i snart 200 år. Nu tar vi de första stegen i den kanske viktigaste förändringsresan i vår historia, och det gör vi genom att utveckla sparbanksidén.

 

I april 2021 fattade Sörmlands Sparbanks årsstämma enhälligt det historiska beslutet att omvandla verksamheten till ett bankaktiebolag. I samband med detta bildas också en sparbanksstiftelse. Förändringen gör det möjligt för oss att renodla de två ben som banken står på: Dels en stark bankverksamhet med lokal närvaro, service och attraktiva villkor och tjänster. Dels kan vi bli en ännu starkare kraft i det lokala samhället.

 

Sörmlands Sparbank grundades 1832 och att bära titeln Sparbank förpliktigar. Sparbanksidén grundas på att sparande omvandlas till utlåning, och det i sin tur bidrar till att människor kan förverkliga sina drömmar, att företag kan växa och att lokalsamhället där vi verkar kan utvecklas.
På Sörmlands Sparbank har vi under 2021 förändrat mycket; vi har tagit fram bättre kundpaket, satsat på ökad tillgänglighet och skapat nya mötesplatser.

 

Nu fortsätter vår historia, hoppas att du vill bli en del av den!

Framtiden är din!

Ibland kan det vara svårt att veta var man ska börja någonstans.
Vi på Sörmlands Sparbank vill att det ska vara enkelt
för dig. Med vår erfarenhet vågar vi påstå att nyfikenhet är en
förutsättning för utveckling. Vi är nyfikna på dina drömmar!

Man med blå tröja sitter på et skrivbord på ett arkitekt kontor
Kontor i Nyköping

En ny sorts kontor för ett nytt sorts möte

7 av 10 tycker att det är viktigt med bankkontor på orten. För att göra det enklare att mötas har vi skapat en miljö som möter dina visioner.

Den 15 november öppnade Östra kontoret i Nyköping för nya möten.

 

Hela vår idé grundas i att återinvestera en del av vår vinst i den bygd vi verkar i, att låta pengar gå tillbaka till Sörmland och sörmlänningarna. Därför är det viktigt för oss att ha fysiska kontor. Digitaliseringen har gett oss många bra saker som vi inte kan tänka oss att vara utan. Men en mötesplats för diskussion om möjligheter, lösningar och framtid är viktig. Vi tycker det, och våra kunder tycker det. Vi ser det som en investering i vår relation till dig som kund, och i vårt engagemang och vår närvaro i Sörmland.

 

Flytten innebär att vi samlar alla våra tjänster under samma tak i Nyköping, där vi tidigare har funnits i olika lokaler. Vi bygger en helt ny sorts kontor, för framtiden och för en ny typ av möten. Möten där dina behov och förutsättningar styr.

Vi ses när det passar dig. På banken.