Meny
Sponsring
Projekt

Länkning och logotyp

Länka gärna till sormlandssparbank.se men följ våra riktlinjer. Om du har några frågor hjälper vi dig gärna.

Observera att länkning till sormlandssparbank.se endast får göras från hemsidor som inte kränker annan parts rätt, uppfattas som omoraliska, stötande, kränkande, rasistiska, våldsamma eller på annat sätt opassande, strider mot lag, förordning eller annan myndighets anvisning.

Länkning till sormlandssparbank.se

  • När du länkar till sormlandssparbank.se vill vi gärna att namnet Sörmlands Sparbank ingår i länknamnet, till exempel Sörmlands Sparbank, "Till Sörmlands Sparbanks webbplats", "Läs mer om Sörmlands Sparbanks bolån" eller motsvarande.
  • Länkningen ska placeras så att det tydligt framgår att Sörmlands Sparbank inte är avsändare av innehållet på de sidor som länkar till Sörmlands Sparbank.

Hantering av vår logotyp

Sörmlands Sparbank är ett registrerat varumärke. Vår logotyp består av två delar, symbolen och namnet, som inte får separeras. Det är inte tillåtet att ändra logotypens proportioner, färg eller på annat sätt modifiera den.

  • När du använder logotypen, respektera den fria yta som ska omge den.
  • Logotypen placeras mot vit bakgrund. Är bakgrunden annan färg så ska logotypen placeras mot en vit platta (den fria ytan kring logotypen ska motsvara storleken på plattan).
  • Om flera logotyper presenteras i anslutning till varandra ska storleken på Sörmlands Sparbanks logotyp vara sådan att den upplevs som lika stor som övriga.
  • Enrads-logotypen ska användas i första hand. Den tvåradiga logotypen används när ytan är mer kvadratisk eller när den enradiga varianten inte blir tillräckligt tydlig. Några exempel är på webbsidor med flera sponsorer där alla logotyper har samma bredd, på kvadratiska skyltar, eller lagtröjor där den tvåradiga logotypen syns bättre på långt håll.

Kontakt

Länkar som innehåller vår logotyp ska alltid godkännas av Sörmlands Sparbank före publicering. Om du har några frågor om hur du använder vår logotyp hjälper vi dig gärna med information och råd. E-posta föreslagen länk inklusive placering på webbsidan till

Ladda ner vår logotype