Meny
Sponsring
Projekt

Vi vill synas tillsammans med er!

Ju fler vi är desto bättre blir det

Att välja bank handlar inte bara om geografi. Det handlar om att hitta den bank som är bäst för din, ditt företags eller din förenings ekonomi och för samhället. Och det handlar om vem som lyfter luren i andra änden när du behöver hjälp. Ju fler nöjda kunder vi har, desto mer kan vi investera i samhället, till nytta för dig och alla andra som bor och verkar i vår del av Sörmland.

En bank som ger tillbaka

Sörmlands Sparbank är en lokal bank. Allt vårt överskott kommer våra kunder till del; det återinvesteras i banken och i människor och företag i Sörmland. Det ger en stabil, trygg bank som ständigt utvecklas, till nytta för dig som kund. Och det skapar möjligheter för individer, näringsliv och orten att växa sig starkare. Som kund hos oss är du en viktig del i detta kretslopp.

Så här vill vi synas tillsammans med er

En del av vårt överskott återinvesteras i lokalsamhället via sponsring och ekonomiskt stöd till olika projekt. Det är viktigt för oss. Vi blir alltid glada när vi omnämns i positiva sammanhang och i den här foldern hittar du information, tips och idéer på hur vi kan synas tillsammans. Men vi vet också att det är ni själva som kan er verksamhet bäst, och därmed också vet vilka möjligheter som finns för att exponera vårt samarbete på ett bra sätt. Vi kommer gärna på besök till er, så att vi tillsammans kan komma fram till det bästa sättet att visa upp vårt samarbete.

Skyltning, trycksaker och nätverk

En bra grund för vår synlighet kan vara en skylt, som kan kompletteras med ytterligare exponering. Det kan till exempel vara på en idrottsplats eller inne i hockeyrinken. Kontakta oss så tar vi fram en skylt med vår logga Exempelvis matchtröjor är också en bra exponeringsyta för att visa vårt samarbete. Kanske finns det ett programblad, medlemsblad eller annan skrift som ni ger ut där samarbetet kan nämnas? Eller andra möjligheter att komma i kontakt med era medlemmar? Hör av er om ni vill att vi ska medverka på något sätt!

Hemsida

Vi vill synas på er hemsida. Vi ser gärna att vår logga finns med redan på startsidan, med en kompletterande text om att vi är sponsorer eller samarbetspartners. Länka gärna in till vår sajt, www.sormlandssparbank.se

Återkoppling!

Helst vill vi förstås komma ut och se med egna ögon vad vårt stöd används till och hur det visas upp, men det är svårt att hinna med allt. Vi uppskattar att få en kort redogörelse för vad ni har gjort gärna med bild. Mejla till marknad@sormlandssparbank.se

Använd vår logotype

För oss är det viktigt att synas tillsammans med er när ni informerar om ert projekt eller er verksamhet. I första hand vill vi att Sörmlands Sparbanks logotype används.