Välkommen med din ansökan

Nu kan du ansöka om företagslån och våra andra finansieringslösningar var och när det passar dig - på vår hemsida eller på telefon. Du är såklart även välkommen att kontakta oss om du har frågor eller vill boka rådgivning.

Så ansöker du i internetbanken och appen

I både internetbanken och appen finns ett speciellt formulär för företagslån och våra andra finansieringar för företag. Du hittar det under sektionen Lån. Fyll i formuläret och skicka in det. Du får därefter en bekräftelse och vi ringer sedan upp dig för en kreditprövning.

För att du ska kunna påbörja en ansökan digitalt behöver du:

  • Ha nya versionen av internetbanken företag eller möjligheten att växla mellan nya och tidigare versionen av internetbanken företag.
  • Ha obegränsad behörighet.

Inte företagskund hos oss ännu?

Så ansöker du på vår hemsida

På vår hemsida kan du ansöka om olika typer av företagslån och andra finansieringar för företag. I rutan "Kontakta banken när du själv har tid" väljer du Digital Kundtjänst - för befintlig företagskund.

  • Välj Finansiera och välj önskad finansiering i rullisten.
  • Fyll i önskat kreditbelopp och syfte med krediten i fritextfälten.
  • Bifoga senaste bokslut, resultat- och balansrapport samt eventuell annan kompletterande information under filer.

 

Inte företagskund hos oss ännu?

På vår hemsida kan du ansöka om att bli ny företagskund under "Kontakta banken när du själv har tid". I ansökan kan du även ansöka om företagslån eller annan finansiering 

Bli företagskund

Första steget till att bli företagskund är att fylla i ansökan som du hittar på vår hemsida. Bifoga  din affärsplan och budget. Sedan hör vi av oss!

Frågor?