Hoppa till textinnehållet

Kom igång att testa en ny appupplevelse

Vad roligt att du vill vara med och testa en ny upplevelse i appen. På den här sidan hittar du praktisk information om hur testet går till och hur du kan hjälpa oss på bästa sätt. Vi uppdaterar sidan löpande.

Detta behöver vi din hjälp med

Först ut är en ny design av startsidan i appen som kommer att ersätta din befintliga startsida. Den första versionen av startsidan har gjorts om med ny design som du får börja med att tycka till om.För att få tillgång till nyheterna behöver du hålla din app uppdaterad och använda den senaste versionen.

Befintliga startsidan

Startsidan med ny design

Så skickar du in dina åsikter

Dina synpunkter skickar du in via feedback-verktyget som i januari kommer finns på sidan för den funktion du ska testa/tycka till om.

Kommande tester

Lite längre fram kommer vi göra den nya startsidan anpassningsbar, där du själv kommer kunna välja vilket innehåll just du vill ha på din startsida. Dessutom förbättrar vi Utgiftskollen, så att du ännu tydligare kan se hur du spenderar dina pengar.

 • 1. Ny design av startsidan i appen som ersätter din befintliga startsida
  2. Nästa steg är att vi gör startsidan i appen anpassningsbar för att ge dig möjlighet att anpassa innehållet efter vad just du vill se när du loggat in
  3. En ny utgiftskoll med förbättrad överblick av vad du spenderar pengar på

 • Du kommer ha samma information som på dagens startsida men du får även testa ett nytt navigationssätt där du får möjlighet att scrolla i sidled. I senare leveranser kommer startsidan fyllas på med mer innehåll som du kan bläddra mellan vyer.

  På den nya startsidan har du inte längre tillgång till Snabbsaldot och ”Fyll på”-funktionen, den finns bara i utloggat läge. Vill du snabbt fylla på ett konto fungerar ”dra och släpp” från ett konto till ett annat precis som vanligt.

  Har du sparmål kopplat till ett konto ser du detta på sidan ”Konton och kort”.

 • Nya startsidan är helt separat från dessa tjänster. Om du däremot valt att ge ditt samtycke även för dessa tjänster får du mer innehåll på din startsida i framtida leveranser. Du kan till exempel se konton i andra banker redan här, du kan se kategoriserade transaktioner och får tillgång till en budgetvy.

 • Längst ner på sidan du testar kommer du ha möjlighet att sätta ett betyg mellan 1-5 och kommentera. All feedback är anonym så du kommer inte att få ett personligt svar.

 • Nej, har du gett ditt samtycke till att vara med och testa har du under testperioden bara tillgång till nya startsidan.

 • Du kommer få tillgång till vissa nya funktioner i appen före andra. Feedbacken du ger oss, positiv som negativ, är viktig för vårt utvecklingsarbete och hjälper oss att göra appen ännu bättre. Eftersom de nya funktionerna fortfarande inte gått ut till alla kunder kan de innehålla begränsningar och kanske inte fungerar felfritt.

 • Om du inte längre vill delta kan du avanmäla dig. Då tar vi bort ditt personnummer från gruppen av testanvändare inom ett par arbetsdagar.

Support

Behöver du hjälp eller har frågor om de tjänster du får testa är du välkommen att höra av dig till Digital Support på 0771-97 75 12. Öppet dygnet runt.

Ångrat dig och vill avanmäla?

Du kan när som helst tacka nej till din medverkan. Det kan du göra här eller via den informationssida du får tillgång till när testet startar. Notera att det kan ta några dagar innan vi tagit bort din anmälan.

Avanmälan