Sörmlands Sparbank

 
   
 

Börja spara nu

Ring 0771-350 350

Ring så hjälper en rådgivare dig att komma igång. Vi har öppet alla vardagar 8-20. Eller kom in på ditt närmaste bankkontor.


Vill du börja spara direkt?

Logga in på internetbanken och börja spara.

> Logga in och börja spara

 

 
 

Barnspar i tre korta steg:

 
     

Välj hur mycket du ska spara

Att månadsspara är ett enkelt sätt att komma igång med ett sparande. Även om du månadssparar några hundralappar kan det bli ett stort belopp den dag ditt barn fyller 18 år. Ju tidigare du börjar, desto mer kan det bli.
 
 

 
 

Öppna ett investeringssparkonto

Ett investeringssparkonto (ISK) passar bra när du sparar till barn. På kontot kan du spara i fonder och aktier – utan krångel med deklaration och skattekonsekvenser. Du öppnar det enkelt i appen eller internetbanken. Det är du som förälder som äger kontot och bestämmer när barnet ska få tillgång till pengarna. Om du vill öppna ett ISK i barnets namn är ni som föräldrar välkomna in på ert närmaste bankkontor.
Läs mer om ISK
Öppna ISK i internetbanken

 
 

Välj fond

Med våra bekväma fondval kan du ägna dig åt annat än att hålla koll på ditt sparande och följa med på marknaderna. I stället sköter vi placeringarna åt dig. I internetbanken kan du läsa mer om bekvämt fondval och välja vilken fond som passar dig.
Bekvämt fondval
Mer information om alla våra fonder

 
     
 

Börja spara i ditt eget eller barnets namn? 

Vilket val du ska göra beror bland annat på hur och när du vill att pengarna ska betalas ut till barnet. 


> Spara i barnets eller eget namn

 

 
 

Börja spara nu

Ring 0771-350 350

Ring så hjälper en rådgivare dig att komma igång. Vi har öppet alla dagar 8-20. Eller kom in på ditt närmaste bankkontor.


Vill du börja spara direkt?

Logga in på internetbanken och börja spara.

> Logga in och börja spara

 
     
  Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Fondfaktablad och informationsbroschyrer som innehåller fullständig information om fonderna hittar du på www.swedbank.se/fonder eller på ditt bankkontor. Fondandelar på fondkonto och ISK omfattas av investerarskyddet enligt lagen om investerarskydd.